Autorove arhive: Cekin

Prvenstvo Hrvatske za streličare, dvorana, veljača, 2015. g

PH2015 (32)

Čast da organizira Prvenstvo Hrvatske za streličare u dvorani i ove je godine, treći put za redom, pripalo Streličarskom klubu “Cekin” Varaždin. Otvorenje prvenstva započelo je, nakon izvedene himne, prigodnim programom Viteškog reda Sv. Nikole, društva kojem su osnivači članovi SK “Cekin”, a koji su nas kratkim scenskim prikazom vratili u rani srednji vijek, u viđenje prava i pravde kad ... Opširnije »

WA 2x18m, Žalec, Slovenija, veljača 2015.

WA 2x18m, Žalec, Slovenija, veljača 2015 (2)

Mala, ali hrabra ekipa SK “Cekin” zaputila se u Žalec u Sloveniji na posljednji dvoranski turnir u zimskoj sezoni prije dvoranskog Prvenstva Hrvatske. Osvojene su tri medalje sa samo četiri natjecatelja…učinak 75%! Fran Gašparić u kategoriji dječaka do 12 godina – srebro. Lorena Kovačić u kategoriji juniorki – zlato i izborena norma za državno prvenstvo. Stjepan Gašparić u kategoriji seniora ... Opširnije »

WA 2x25m+2x18m, Varaždin, 1. veljače 2015. g

Varaždin, 1. siječanj 2015. g

U organizaciji SK “Cekin” u Varaždinu je u Sportskoj dvorani Arena održan turnir WA 2x25m+2x18m. Turnir je to s disciplinama koje se rijetko pucaju pa je i interes streličara bio velik. U konkurenciji 120 natjecatelja nastupilo je trinaest streličara SK “Cekin”. Petero od njih osvojilo je medalje. Srušena su i dva državna rekorda te dodatno izborene još dvije norme za ... Opširnije »

Poziv na 42. dvoransko prvenstvo Republike Hrvatske

poziv XLII dvoransko prvenstvo Hrvatske  WA 2x18 + OR

Čast da bude domaćin 42. dvoranskog prvenstva Republike Hrvatske za streličare i ove je godine pripalo SK “Cekin”.   Opširnije »

Pomladak u akciji, Sesvetski Kraljevec, siječanj 2015.

Sesvetski Kraljevec,djeca20150101010103

24. siječnja u Sesvetskom Kraljevcu održano je dvoransko natjecanje u metnom streličarstvu za djecu do 14 godina. Ekipa SK “Cekin” nastupila je u sastavu Matija Hanžek, Bruno Špac, Jan Međimurec, Antinea Međimurec, Nola Vidović, Matko Dupor i Fran Gašparić. Čestitke Janu, Franu i Bruni na izborenim srebrnim medaljama! Opširnije »