20. Božićni turnir u Varaždinu

Posljednji ovogodišnji turnir održan je u Varaždinu. U organizaciji streličarskog kluba Cekin, već tradicionalno pred Božić, održan je 20. Božićni turnir. 16. prosinca 2012. godine u Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi okupilo se oko 150 streličara iz Hrvatske, Slovenije, Poljske, Bosne i Hercegovine.

Varaždinci su ovaj put nastupili u nešto manjem broju nego inače, ali su zato vrlo dobro odradili organizacijski dio natjecanja za koji su primili same pohvale. Uz nagrade koje su dodijeljene najboljima u svojoj kategoriji, sponzor varaždinskog kluba, Vindija iz Varaždina, poklonila je sireve za najbolja tri streličara u svakoj konkurenciji.

Troje varaždinaca nastupilo je u konkurenciji seniora složeni luk, Stjepan Gašparić, Tomislav Mlinarić i Mario Strelec, te Goran Gojković u konkurenciji seniora zakrivljeni luk.

Nakon eliminacijskog dijela natjecanja,  Stjepan Gašparić zauzeo je 16. mjesto (rezultat kvalifikacija: 563 kruga), Tomislav Mlinarić 20.mjesto (rezultat kvalifikacija: 547 krugova) i Mario Strelec 25.mjesto (rezultat kvalifikacija: 543 kruga) u konkurenciji seniora složeni luk.

Goran Gojković je u konkurenciji seniora nakon eliminacija zauzeo 29. mjesto, dok je u kvalifikacijama otpucao 473 kruga.