Osobni rekord S. Gašparića i T. Mlinarića na Svjetskom dvoranskom kupu u Nimesu

U društvu najbolji svjetskih steličara, varaždinski streličari Stjepan Gašparić i Tomislav Mlinarić ostvarili su svoje osobne rekored na 2. Svjetskom dvoranskom kupu koji se proteklog vikenda, od 18. do 20. siječnja, održao u francuskom gradu Nimesu. U petak i subotu održale su se kvalifikacije, dok su u nedjelju na rasporedu bile eliminacije i turnir za sve one koji nisu ušli u 32 najbolja u svojoj konkurenciji.

Stjepan Gašparić, Tomislav Mlinarić, Alen Ružić i Mario Strelec natjecali su se u konkurenciji seniora složeni luk gdje je bio najveći broj natjecatelja u jednoj kategoriji – 312 streličara, dok je u konkurenciji seniora zakrivljeni luk bio 266 streličara među kojima i varaždinci Cvijetoslav Zorman i Goran Gojković.

Najbolji streličari SK Cekin bili su Tomislav Mlinarić koji je sa osobnim rekordom od 570 krugova  i Stjepan Gašparić sa osobnim rekordom od 569 krugova čime su se smjestili na sredinu rang ljestvice (Mlinarić 160. mjesto, Gašparič 167. mjesto). Alen Ružić je sa 553 kruga zauzeo 245. mjesto, dok je Mario Strelec zauzeo 278. mjesto sa 543 kruga.

Cvijetoslav Zorman je sa 525 krugova osvojio 161. mjesto, a Goran Gojković 248. mjesto sa 430 krugova.

Iskrene čestitke svih članova SK Cekin, Maji Orlić iz Ogulina na osvojenom PRVOM mjestu u konkurenciji juniorki složeni luk!