Tanja Zorman druga, a Vjekoslav Rutić treći na Memorijalu brigadira Stjepana Grgca

Streličarski klub Siscia iz Siska 8. lipnja 2013. godine organizirao je turnir “Memorijal brigadira Stjepana Grgca”. 90ak streličara iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine natjecalo se u disciplini 2×70/50 metara kao kvalifikacijski dio nakon čega su slijedile eliminacije.

U konkurenciji kadeta zakrivljeni luk, Alen Remar zauzeo je šesto mjesto nakon eliminacija, rezultat kvalifikacija: 528 krugova.

Kod seniora zakrivljeni luk nastupila su dva varaždinska streličara. Goran Gojković je nakon eliminacija zauzeo 11.mjesto (rezultat kvalifikacija: 457 krugova), a Miroslav Habek 12. mjesto (rezultat kvalifikacija: 443 kruga).

Nakon malo duže pauze zbog ozljede, na turnire se vratila Tanja Zorman koja je u konkurenciji seniorski složeni luk zauzela drugo mjesto sa 646 krugova.

Vjekoslav Rutić osvojio je treće mjesto u konkurenciji veterana standardni luk koji je u borbi na broncu bio bolji od Jose Belovarca iz Siska rezultatom 6:5 što znači da je o pobjedniku odlučivala jedna strijela, te je Vjekoslav bio precizniji. Vjekoslavov rezultat nakon kvalifikacija: 530 krugova.