Varaždincima 10 medalja na turniru u Maloj Subotici

Streličarski klub Katarina Zrinski iz Čakovca u nedjelju 24. studenog 2013. godine organizirao je turnir u Maloj Subotici. Steličari su se natjecali u dvoranskoj disciplini 2×18 metara, a varaždinci su nastupili u velikom broju u raznim kategorijama.

Najmlađi članovi streličarskog kluba Cekin otpucali su svoje najbolje rezultate a nekima je ovo bio i prvi turnir.

Prvi turnir imao je Grgur Međimurec koji je u konkurenciji dječaka do 12 godina standardni luk osvojio drugo mjesto sa 118 krugova.

Kod veterana standardni luk, Vjekoslav Rutić otpucao je 432 kruga što mu je bilo dovoljno da osvoji prvo mjesto.

Prvo mjesto sa 214 krugova osvojila je Zrinka Galeković u konkurenciji seniorki standardni luk, dok je treće mjesto sa 402 kruga osvojio Goran Cmrečak u konkurenciji seniora standardni luk.

Veron Habrek je u konkurenciji dječaka do 12 godina zakrivljeni luk osvojio treće mjesto sa 464 krugova.

Vrlo vrijedan rezultat od 550 krugova otpucao je Alen Remar u konkurenciji kadeta zakrivljeni luk što mu je donijelo drugo mjesto, a od prvog mjesta ga je dijelio samo jedan krug, a njegov klupski kolega Dario Grgec bio je šesti sa 450 krugova.

367 krugova bio je dovoljno Noli Vidović da osvojio treće mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina zakrivljeni luk.

Prvo mjesto pripalo je Niki Pavešić u konkurenciji djevojčica do 14 godina zakrivljeni luk sa rezultatom od 430 krugova.

Kod seniora zakrivljeni luk, Miroslav Habek osvojio je deveto mjesto sa 486 krugova, dok je Goran Gojković bio 12. sa 405 krugova.

U konkurenciji seniorki zakrivljeni luk, Božena Šimek zauzela je 4. mjesto sa 378 krugova.

Robert Remar je osvojio prvo mjesto u konkurenciji dječaka do 14 godina dugi luk sa 338 krugova.

Sa 572 kruga Tomislav Mlinarić osvojio je prvo mjesto kod seniora složeni luk, a Stjepan Gašparić je zauzeo 8. mjesto sa 556 krugova.