Kratki osvrt na našu 2013. godinu

Dragi članovi kluba,

još jedna godina je na izmaku i treba podvući crtu ispod urađenog.

Ove godine organizirali smo tri turnira – PH u dvorani, rođendanski turnir i Božićni turnir – sve sa solidnim uspjehom.

Prodali smo stare mete i kupili nove (40 komada).

Nastupili smo na 29 turnira u zemlji i inozemstvu, ukupno 196 nastupa, osvojili 47 zlatnih, 20 srebrnih i 13 brončanih medalja.

Amanda Mlinarić je ispucala sve državne rekorde za djevojčice do 12 godina složenim lukom, Veron Habek je ispucao rekorde za dugi luk a jedan rekord je ispucao i Robert Remar također za dugi luk.

Prvaci države su postali Amanda (nekoliko puta :)) Veron Habek (nekoliko puta :)) i Alen Remar. U seniorskoj konkurenciji prvaci su bili Lidija Šimudvarac i Marijan Potočki.

Nakon dugo godina, imamo djecu i smatram da se rad sa streličarskom školom isplatio.

Prvi puta nakon dugo vremena nismo imali reprezentativce u seniorskoj konkurenciji…..

Plan za iduću godinu je da se barem dvoje od naših mladih streličara uključi u reprezentaciju Hrvatske za Europsko prvenstvo u Ljubljani i da pokušamo pripremiti djecu za FIELD, a znamo da je Hrvatska domaćin Svjetskog prvenstva u FIELD-u.

Neću vas zamarati daljnjim pisanjem, zahvaljujem svima koji su svojim radom i angažmanom omogućili da se aktivnosti u klubu provode gotovo bez zastoja.

Želim vama i vašim obiteljima sretnu Novu godinu punu zdravlja, sreće, ljubavi i sportskih uspjeha.

Predsjednik kluba

Cvijetoslav Zorman

p.s. Upravo je stigla jako dobra vijest – poslovni sustav „Vindija“ produžila je ugovor sa našim klubom. Zaista lijep poklon za 40 godina rada kluba :)