PH dvorana: Alen prvi, Amanda druga

U suradnji sa Hrvatskim streličarskim savezom 16. ožujka u Areni Varaždin ugostili smo 140 streličara iz 25 hrvatskih klubova na 41. dvoranskom PH. Dvorana je bila puna, što znači da vas je puno ispucalo normu za nastup na PH, a čuli smo i da su neki od vas ispucali osobne ali i državne rekorde što u pojedinačnoj a što u ekipnoj konkurenciji. Čestitke svima! Varaždinci su osvojili jedno prvo i jedno drugo mjesto i sve to naše mlade nade – Alen s prvim mjestom kod kadeta zakrivljeni luk i Amanda s drugim mjestom kod kadetkinja složeni luk!

U konkurenciji kadetkinja složeni luk, Amanda Mlinarić osvojila je drugo mjesto sa 543 kruga. Amandu za dva tjedna čeka i PH za klince u Rijeci gdje će nastupiti u svojoj konkurenciji, djevojčice do 14 godina složeni luk.

Ekipa seniora složeni luk bila je peta, dok su pojedinačno osvojili 13., 21. i 22. mjesto. 13. mjesto pripalo je Stjepanu Gašpariću nakon eliminacijskog djela natjecanja gdje je zapeo u 1/8 finala. Gašparić je u kvalifikacijama ispucao 563 kruga. Alen Ružić je u kvalifikacijama ispucao 540 krugova (21.mjesto), a Marijan Potočki 533 kruga (22.mjesto).

Kod kadeta zakrivljeni luk, Alen Remar je nakon borbe u finalu protiv Lovre Pavlakovića iz Zagreba osvojio prvo mjesto (rezultat 6:2). Alen je u kvalifikacijama ispucao 541 krug što mu je bilo dovoljno za treće mjesto, do drugog mjesta ga je dijelio jedan krug, a do prvog samo dva.

Božena Šimek Šuplika osvojila je 9.mjesto sa 490 krugova u konkurenciji seniorki zakrivljeni luk.