Zlatna strijela Preloga

Streličarski klub „Prelog“ u nedjelju 13. srpnja 2014. godine organizirao je turnir u Otoku kod Preloga.

Steličari su se natjecali u disciplini WA 900 za „Zlatnu strijelu Preloga“. Trinaest Varaždinaca nastupilo je u nekoliko kategorija. Bio je to dan berbe medalja pa su se natjecatelji SK „Cekin“ kući vratili s osvojenih 8 medalja.

U konkurenciji seniora, složeni luk, Tomislav Mlinarić s 856 krugova zauzeo je 4. mjesto. Marijan Potočki je s 846 krugova zauzeo 8. mjesto, a Tomislav Jaranović je sa 827 krugova bio 11.

Kod dječaka do 14. godina, zakrivljeni luk, Robert Remar zauzeo je 1. mjesto sa 787 krugova.

Kadetkinja Lorena Kovačić, zakrivljeni luk, osvojila je prvo mjeto s 738 krugova .

Prvo mjesto s 822 kruga pripalo je i Alenu Remaru u konkurenciji kadeta, zakrivljeni luk.

Kod seniora, zakrivljeni luk, nastupio je Nenad Rauš koji je sa 700 krugova zauzeo 8. mjesto.

U konkurenciji veteranki, zakrivljeni luk, prvo mjesto sa državnim rekordom od 742 kruga pripalo je Boženi Šimek-Šuplika, dok je Smiljana Brezovec Meštrić bila druga sa 645 krugova.

Prvo mjesto sa 644 kruga u konkurenciji seniorki standardni luk osvojila je Ana Sever. Kod seniora, standardni luk, Goran Cmrečki osvojio je 2. mjesto s 690 krugova.

Sa 723 kruga Vjekoslav Rutić osvojio 3. mjesto kod veterana standardni luk dok je Ivan Pothorski s osvojenih 574 kruga zauzeo 5. mjesto.

U natjecanje za Zlatnu strijelu Preloga uspjela su se kvalificirati dva naša streličara, i to Alen Remar u kategoriji zakrivljeni luk i Vjekoslav Rutić u kategoriji standardni luk, ali , nažalost,  nisu uspjeli osvojiti Zlatnu strijelu, pa su se morali zadovoljiti „kartonom“ jaja…

Sve u svemu, uspješan dan za SK „Cekin“…