Sesvete, FITA 2x70m / 50m

U nedjelju 31.08.2014. godine u organizaciji streličarskog kluba „Sesvete“, održano je streličarsko natjecanje FITA 2×70 m/50 m u Budenecu pokraj Sesveta.

Na prekrasnom terenu uz gotovo idealne vremenske uvjete nastupio je nešto manji broj Varaždinaca nego inače, njih pet. Naravno da se natjecatelji SK „Cekin“ moraju vratiti kući sa medaljama. Tako je od njih pet medalje osvojilo troje.

Bio je to dan kada su mlade nade SK „Cekin“, Amanda Mlinarić i Alen Remar briljirali svojim nastupima.

Amanda Mlinarić je u konkurenciji djevojčica do 14 godina, složeni luk, osvojila 1. mjesto sa 687 krugova, što je ujedno i novi državni rekord. Ono što se mora istaknuti, Amanda je pogodila „Robin Hood shot“. Kako bi pokazala da to nije bila slučajnost, u sljedećoj seriji je to ponovila.

Ovaj turnir je bio debitantski nastup za našeg Alena Remara u konkurenciji seniora, zakrivljeni luk. Rezultatom od 602 kruga je osvojio 2. mjesto.

Ana Sever je u konkurenciji seniorki, standardni luk, osvojila 1. mjesto sa 387 krugova.

Tomislav Mlinarić je u konkurenciji seniora, složeni luk, osvojio 5. mjesto sa 653 kruga.

Nenad Rauš je u konkurenciji seniora, zakrivljeni luk, osvojio 7. mjesto sa 419 krugova.

Čestitke svim Varaždincima na odličnim borbama. Svima koji su osvojili medalje dodatne čestitke. Posebne čestitke Alenu na njegovom seniorskom prvijencu, te Amandi na postavljenom državnom rekordu i na dva nezaboravna „Robin Hood-a“.