WA 2x18m – Čakovec

Streličarski turnir održan 11. siječnja 2015. godine u Čakovcu u organizaciji SK „Katarina Zrinska“ i ovaj je put je  za 14 streličara SK „Cekin“ bio uspješan. To osobito  vrijedi za naše debitante Brunu Špaca i Katarinu Dinkić.

Osvojeno je pet medalja, jedna zlatna, tri srebrne i jedna brončana.

U kategoriji dječaka do 12 godina, standardni luk, na svom prvom turniru nastupio je Bruno Špac i osvojio srebro. Srebrni je bio i  Fran Gašparić u istoj starosnoj kategoriji, ali sa zakrivljenim lukom.

U kategoriji dječaka do 14 godina, zakrivljeni luk, nastupili si Matija Hanžek koji je završio na 5. mjestu, Jan Međimurec na 6. mjestu i Matko Dupor na 7. mjestu.

Seniorka, zakrivljeni luk, Katarina Dinkić svoj je prvi turnir završila na 4. mjestu, Ana Sever u istoj kategoriji bila je 5. dok je Maja Flis Rogina bila 6.

Za seniore u kategoriji zakrivljeni luk nastupili u Nenad Rauš osvojivši 9. mjesto, Stjepan Gašparić osvojivši 10. mjesto dok je Goran Gojković bio 13.

Sad već standardno dobroj ekipi veteranki ,  zakrivljeni luk, Boženi Šimek-Šuplika pripalo je zlato,  Smiljani Brezovec Meštrić  srebro, a  pridružila im se i Erika Kanešić Dupor okitivši se broncom.