Trening reprezentacije za Svjetski kup u Poreču

U Utiskanima pokraj Bjelovara u subotu, 23.4., održan je trening seniorske reprezentacije koja će slijedeći tjedan nastupiti na Svjetskom kupu u Poreču. Prvi ovogodišnji svjetski kup održava se od 2. do 7.svibnja na terenima Plave lagune kod Poreča u organizaciji Svjetske streličarske federacije (FITA) i Hrvatskog Streličarskog saveza (HSS). Prema trenutačnim prijavama, ovo bi trebao biti najbrojniji svjetski kup u povijesti održavanja tog natjecanja.

U Poreču će nastupiti četiri varaždinska streličara, članovi streličarskog kluba Cekin, koji su u subotu odradili trening s reprezentacijom. Tanja Zorman će nastupiti u konkurenciji seniorki složeni luk, Alen Ružić i Dario Gregec u konkurenciji seniora složeni luk, te Ana Zorman u konkurenciji seniroki zakrivljeni luk. Dario Gregec će uz pojedinačni nastup, nastupiti i u ekipnom dijelu natjecanja.

Na treningu reprezentacije sakupili su se svi streličari koji će nastupiti u Poreču. Prvi dio treninga je otpucan kao kvalifikacije, te nakon toga pojedinačno i ekipno raspucavanje. Okupljanje reprezentacije je 1.5. kada je na rasporedu ne službeni trening, te službeni trening dan kasnije. 3.5. počinje službeni dio natjecanja, odnosno kvalifikacije.