Martinjski turnir, WA 2 x 18m, Novi Marof, studeni 2015.

Tradicionalni Martinjski turnir u organizaciji SK “Grebengradski streličari” iz Novog Marofa za natjecatelje SK “Cekin” pravi je početak dvoranske sezone natjecanja, a to svakako potvrđuje broj članova izašlih na ovaj turnir. Malo je reći da je sezona počela odlično. Od 18 naših natjecatelja izašlih na turnir 8 njih izborilo je medalje: 3 zlatne (Matia Hanžek, Mija Međimurec i Vjekoslav Rutić), dvije srebrne (Luka Šabić i Božena Šimek-Šuplika) i 3 brončane (Sanja Podobnik, Erika Kanešić Dupor i Nenad Čalušić).

Dva sjajna iznenađenja osvajenjem medalja priredili su nam Sanja Podobnik, koja je uz sve iskusnijeg trenera Stjepana Gašparića odlično napredovala što još jednom potvrđuje pravilo da individualni rad uvijek daje rezultate, i Nenad Čalušić kojem je ovo bio prvi izlazak na natjecanje i koji je on odradio mirno, bez napora i bez pretjeranog uzbuđenja.

Odličan rezultat postigao je i Krešimir Cupek koji je prvu seriju odradio i više nego odlično, ali premali broja treninga i manjak snage u drugoj seriji uzeo je svoj danak.

No, i svi ostali natjecatelji SK “Cekin” bili dobri i u skladu s očekivanjima.

Na turniru koji je solidno organiziran, jedina ali ogromna zamjerka ide na račun doista lošeg osvjetljenje. Blještanje sunca kroz nezaštičene prozore dvorane u jutarnjoj smjeni i manjak ispravnih reflektora u popodnevnoj smjeni spriječili su natjecatelje u postizanju večeg broja krugova na metama.

Rezultati po kategorijama:

Djevojčice do 12 godina, standardni luk:
1. Mia Međimurec

Dječaci do 12 godina:

2. Luka Šabić

Dječaci do 14 godina, olimpijski luk:
1. Matija Hanžek
4. Matko Dupor
8. Jan Međimurec

Seniori, olimpijski luk:
12. Stjepan Gašparić
18. Goran Gojković
20. Krešimir Cupek
23. Stanko Težak
24. Marko Katanec

Seniorke, olimpijski luk:
3. Sanja Podobnik
7. Marina Delladio – Cupek

Veteranke, olimpijski luk:
2. Božena Šimek Šuplika
3. Erika Kanešić-Dupor

Seniori, goli luk:
4. Zoran Marenčić

Seniori, standardni luk:
3. Nenad Čalušić

Veterani, standardni luk:
1. Vjekoslav Rutić

Veterani, tradicionalni luk:
7. Radivoj Miladinović

Čestitke natjecateljima SK “Cekin”!