U Moščeničkoj Dragi održan turnir u disciplini 2×70m

U organizaciji steličarskog kluba Rijeka, u Moščeničkoj Dragi, u subotu 4.6.2011.godine održano je natjecanje u disciplini 2×70, odnosno 2×50 metara. Na natjecanju u Moščeničkoj Dragi nastupilo je šest varaždinskih streličara, članova SK Cekin.

Kao najmlađi predstavnik, nastupila je Amanda Mlinarić koja je sa 647 krugova zauzela 1.mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina, složeni luk. Matea Kolarek je nastupila u konkurenciji juniorki složeni luk, te je sa 590 krugova zauzela 1.mjesto.

U konkurenciji seniora složeni luk, nastupila su četiri varaždinska streličara. U kvalifikacijskom dijelu natjecanja, Stjepan Gašparić je zauzeo 2.mjesto sa 651 krugom, 3.mjesto je pripalo Alenu Ružiću sa 642 kruga, Cvijetoslav Zorman je bio četvrti sa 634 kruga, te Tomislav Mlinarić peti sa 611 krugova.

U eliminacijskom dijelu natjecanja, u polufinalu, Cvijetoslav Zorman je pobijedio Iztoka Finka iz Slovenije (LK Dolenjske Toplice), a Stjepan Gašparić je bio bolji od Alena Ružića. U borbi za broncu, natjecali su se Alen Ružić i Iztok Fink, gdje je Ružić bio bolji te je osvojio broncu, dok je u borbi za zlato Stjepan Gašparić (2.mjesto) izgubio od Cvijetoslava Zormana koji je osvojio 1.mjesto.