Varaždinski streličari na turniru “Štit grofa Konjskog”

Jedan od zadnjih ovogodišnjih vanjskih turnira, bio je turnir “Štit grofa Konjskog” koji se 18.9. održao u Konjšćini u organizaciji streličarskog kluba Grofovi Konjski. Natjecanje je bilo u disciplini 2×70m, odnosno 2×50m.

Najmlađa članica SK Cekin, Amanda Mlinarić, osvojila je drugo mjesto sa 660 krugova u konkurenciji djevojčica do 12.godina, složeni luk.

U konkurenciji seniora složeni luk, nastupila su tri varaždinska streličara. Najbolji od njih bio je Tomislav Mlinarić koji je sa 640 krugova zauzeo 8.mjesto, Stjepan Gašparić je sa 635 krugova bio 10., dok je Cvijetoslav Zorman bio 11. sa 631 krugom.

Nenad Slukić je sa 624 kruga osvojio prvo mjesto u konkurenciji seniora tradicionalni luk, dok je kod seniorki tradicionalni luk, Jasna Porobija osvojila drugo mjesto sa 553 kruga.

Prvo mjesto u konkurenciji seniora standardni luk, pripalo je Goranu Gojkoviću sa 558 krugova.

Posljednja dva natjecanja koja će se održati na otvorenom ove sezone po kalendaru Hrvatskog streličarskog saveza, su Finale 3D CRO kupa koje će se održati sutra, 24.9. u Tršću i Finale Jadranskog pokala (3D) koje će se održati 8.10. u Turjaku (Slovenija).