Nastup varaždinskih streličara na turniru Sveti Nikola

Predzadnji turnir u 2011.godini po kalendaru Hrvatskog streličarskog sveza održao se u Sisku u nedjelju, 7.12. Turnir Sveti Nikola organizirao je streličarski klub Sisak u sportskoj dvorani Brezovica.

U najmlađoj kategoriji, kod djevojčica do 12 godina složeni luk, nastupila je Amanda Mlinarić koja je sa 529 krugova osvojila drugo mjesto.

Tanja Zorman je u konkurenciji seniorki složeni luk bila druga sa 567 krugova, dok je samo krug više imala Ivana Buden iz Zagreba (SK Agram).

Najviše varaždinskih streličara nastupilo je u konkurenciji seniora složeni luk. Nakon kvalifikacija najbolje plasirani bio je Tomislav Mlinarić koji je sa 562 kruga bio 9., Cvijetoslav Zorman je sa 560 krugova bio 12., a Stjepan Gašparić 14. sa 558 krugova. Nakon eliminacija, Mlinarić je zadržao 9.mjesto, dok su Zorman i Gašparić zamijenili mjesta iz kvalifikacija, Gašparić je završio na 12.mjestu, a Zorman na 14.mjestu.

U konkurenciji seniora goli luk, Zoran Marenčić je nakon kvalifikacija bio prvi sa 506 krugova, dok je nakon eliminacija zauzeo treće mjesto. U brobi za broncu bio je bolji od Damira Maroševića (SK Kuna).

Kod veterana tradicionalni luk, nastupio je Radivoj Miladinović koji je sa 506 krugova zauzeo prvo mjesto.

Ovog vikenda, 18.12., streličarski klub Cekin domaćin je 19. Božićnom turniru, posljednjem natjecanju u 2011.godini prema kalendaru HSS-a.

POZIV NA 19. BOŽIĆNI TURNIR

PRIJAVE ZA TURNIR