Grebengradski streličari ugostili streličare u Ljubeščici

Streličarski klub Grebengradski streličari iz Novog Marofa protekli su vikend organizirali dvoranski turnir koji se održao u dva dana. U subotu, 28.01. natjecalo se u kategorijama zakrivljenog i standardnog luk, dok se u nedjelju 29.01. natjecalo u konkurenciji složenog, golog i tradicionalnog luka.

Varaždinski streličari su ovaj put nastupili u nešto manjem broju, te sa dva nova člana kluba. Dragana Dogančić je nastupila u konkurenciji seniorki zakrivljeni luk, a Robert Nucak u konkurenciji seniora standardni luk.

Subota – 28.01.2012.

Dragana Dogančić je u konkurenciji seniorki zakrivljeni luk zauzela drugo mjesto sa 483 kruga što je za prvi nastup na turniru vrlo dobar rezultat.

U konkurenciji seniora standardni luk nastupila su dva varaždinska streličara, Goran Gojković koji je sa 486 krugova bio drugi i Robert Nucak koji je bio treći sa 241 krugom.

Treće mjesto sa 324 kruga pripalo je Vjekoslavu Rutiću u konkurenciji veterana standardni luk.

Nedjelja – 29.01.2012.

Amanda Mlinarić je zauzela drugo mjesto sa 507 krugova u konkurenciji djevojčica do 12 godina složeni luk.

U konkurenciji seniora složeni luk nastupili su Stjepan Gašparić i Tomislav Mlinarić. Nakon kvalifikacija Mlinarić je bio sedmi sa 566 krugova, a Gašparić 10. sa 561 krugom. Oba varaždinska predstavnika su izgubila u prvom krugu eliminacija, te su natjecanje završili na 12.mjestu, Mlinarić, i 15. Gašparić.

Kod seniora goli luk, Zoran Marenčić je osvojio drugo mjesto nakon eliminacija, dok je nakon kvalifikacija bio prvi sa 513 krugova.

Jasna Porobija je zauzela prvo mjesto u konkurenciji seniorki tradicionalni luk sa 499 krugova.

Nenad Slukić i Radivoj Miladinović su se natjecali u konkurenciji seniora tradicionalni luk. Nakon kvalifikacija, Slukić je bio drugi sa 484 kruga, a Miladinović treći sa 478 krugova. Nakon eliminacija, i Slukić i Miladinović su zadržali svoje pozicije iz kvalifikacija.