Maskirani varaždinci na Robin Hood turniru u Rijeci

Nakon što su klinci otpucali Prvenstvo Hrvatske za djecu, u popodnevnim satima oni malo stariji natjecali su se na trećem po redu Robin Hood turniru – turnir pod maskama. Streličarski klub Rijeka i ovog je puta ugostio maskirane streličare koji su se uz dobre rezultate i zabavili.

Tri varaždinska streličara su odnijela i titule najboljih maski – Jasna Porobija i Nenad Slukić dobili su nagradu za najbolje maskiranu grupu, a Radivoj Miladinović je dobio nagradu za najoriginalniju masku.

U konkurenciji veterana tradicionalni luk, Nenad Slukić osvojio je drugo mjesto sa 507 krugova, dok je Radivoj Miladinović bio četvrti sa 464 kruga. Jasna Porobija je osvojila prvo mjesto sa 503 kruga u konkurenciji veteranki tradicionalni luk.

Alen Ružić i Tomislav Mlinarić nastupili su u konkurenciji seniora složeni luk. Alen je zauzeo drugo mjesto sa 565 krugova, a Tomislav četvrto mjesto sa 557 krugova.

Kod seniorki zakrivljeni luk, Ana Zorman je zauzela prvo mjesto sa 538 krugova.

Prvo mjesto je također pripalo još jednom varaždinskom streličaru – Goran Gojković je sa 437 krugova bio prvi u konkurenciji seniora standardni luk.