Zadnji nastup varaždinskih streličara prije Prvenstva Hrvatske

Zagrebački streličarski savez, PSK Zagreb 1955 i SK 3D Medvednica, 25. veljače 2012. godine u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu organizirali su dvoranski turnir Prvenstvo grada Zagreba i Sv. Sebastijan. Za Prvenstvo Zagreba natjecali su se samo članovi zagrebačkih klubova, dok su se za turnir Sv.Sebastijana borili svi prijavljeni natjecatelji.

U konkurenciji seniora složeni luk natjecala su se tri varaždinska streličara. Šesto mjesto je zauzeo Alen Ružić sa 561 krugom, Mario Strelec je bio deveti sa 554 kruga, a Stjepan Gašparić jedanaesti sa 551 krugom.

Vjekoslav Rutić je kod veterana standardni luk osvojio prvo mjesto sa 404 kruga.

Kod veteranki tradicionalni luk, najbolja je bila Jasna Porobija sa 501 krugom, dok je Nenad Slukić sa 474 krugova bio najbolji kod veterana tradicionalni luk.

Dan kasnije, 26.2., održan je turnir Sisačka zima u organizaciji SK Sisak. Varaždinski streličari ovog put nisu nastupili u Sisku, a ostalim streličarima je to bio zadnji turnir pred Prvenstvo Hrvatske koje će se ovu nedjelju, 4.ožujka 2012., održati u Areni Varaždin u organizaciji SK Cekin iz Varaždina.