Varaždinski streličari u borbi za “Veliki pehar Nikole Zrinskog”

Uz dvorac Zrinskih u Čakovcu, u nedjelju 29.4. u organizaciji Streličarskog kluba Katarina Zrinska održan je turnir pod nazivom “Veliki pehar Nikole Zrinskog”. Natjecalo se u disciplini FITA 2×70m/50m kao kvalifikacije, te su nakon kvalifikacija uslijedile eliminacije.

Varaždinci su se natjecali u nekoliko kategorija, ali niti jedan od njih nije uspio osvojiti “Veliki pehar Nikole Zrinskog”.

Naša najmlađa članica kluba, Amanda Mlinarić osvojila je prvo mjesto sa 638 krugova u konkurenciji djevojčica do 12.godina.

U konkurenciji seniora složeni luk natjecala su se četiri varaždinska streličara. Stjepan Gašparić i Tomislav Mlinarić su zauzeli 6., odnosno 7.mjesto sa jednakim brojem krugova – 647. Mjesto iza njih zauzeo je Alen Ružić sa 642 kruga, te mjesto iza Alena, Mario Strelec sa 617 krugova.

Radivoj Miladinović, Nenad Slukić i Sanjin Rožić nastupili su u konkurenciji seniora dugi luk. Radivoj Miladinović je bio drugi sa 592 kruga, Nenad Slukić je bio treći sa 564 kruga, dok je Sanjin Rožić bio četvrti sa 501 krugom.

Jasna Porobija je zauzela prvo mjesto u konkurenciji veteranki dugi luk sa 586 krugova.

Prvo mjesto je pripalo i Goranu Gojkoviću sa 601 krugom u konkurenciji seniora standardni luk.